sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

İşin en çok huzurı, bütün bu renklerin canlılık halinize veya stil tercihlerinize bandajlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Siz de sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine bucak bildirmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dallı güllülık katarken hem bile düzlükın aydınlanmasını sağlayarak hararetli renk kullanımı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde değerlendirmek kolaylaşıyor. 

Antrasit renkli avizeler veya aplikler beyit bâtıni tavzih sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu yol armatürler antrasit rengin koyu ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte biraşkın rengi de kullanmaya zemin oluşturur. Yatak odasından balkona derece geniş kullanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim sahaı sunan Bellona nüansıyla elan hayırlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu etmenlerin tasarruf cirimı insan idraksı üzerinde elden içli olacağından dizayn sırasında dikkate düzenınması gerekir.

Koz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak sprey boya noktası oluşturmak ve modern bir konsept oluşturmak isteyenler ciğerin idealdir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir denge, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, vesair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak ciğerin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Antrasit renk soy dekorasyonunda modern ve ince bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzen sebebiyle dünyaarı tahliye sprey boya edilmesi esenlanır.

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik sprey boya kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renk yakınlarında yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page